lördag 14 april 2007

Lördag 14/4; Underbar morgon!!

En verkligt fin morgon! c:a 8,0 grader kl 08.00
15 grader klockan 10.30 Strålande sol !
I dag bara litet träningsverk efter gårdagens bottenmålning av båten !
Får väl fortsätta litet lätt i dag!!
Har varit uppe med 80m (3754) i dag och gratulationssjungit på 2m för SM7PGA / YL
Rosita ! (Fast rösten var nog skral!)
Det är ju sådana tider nu där trädgård och båt slåss med Radio och golf !
Alltid så på våren !
Men vi kanske hinner med något litet av varje!
På måndag blir det DROP-IN på SK7RA i alla fall!
En del nya QSL har ju flutit in som sagt!

1 kommentar:

SM7PGA sa...

Hejsan Lasse!
Rosita vill gärna tacka än en gång för den fina sången. Att få en sådan gratulation, sjungen via en 2 meters kanal, är något som verkligen inte händer ofta. Det är så'nt man verkligen kallar vänskap! Och du... Rösten var underbar! Rentav mäktig! När kommer du och gör audition? Annars blev det middag hos Deutgen och senare dans på Eringsboda Brunn. Hur trevligt som helst! Deeutom lyckades även jag, PGA, att bugga loss efter ca. 10 år av NO GO. Det var verkligen skoj att kunna minnas turerna. Bra motion dessutom, vilket jag verkligen behöver ;-)

En ¤-lig dag och en ännu härligare dag får jag varmt instämma i. Det är lätt att man ibland kör igång för hårt, eftersom man vill så mycket. Vi har eldat (i tunna med släck utr.) och fått undan massor av träskräp, sly och grenar. Jätteskönt att vara i rensartagen! Du som har träningsvärk hoppas jag verkligen kände att du kunde ta det lugnt och njuta av dagen. I synnerhet efter fredagens aktiviteter... Man är värd att ta det lugnt efter en sådan insats. Skönt att ni är i fas med det jobbet!

Drop in... Ett efterlängtat och likaså saknat event i vardagen... Eh... dagens tautologi... Hepp! Vi ligger i alla fall i startgroparna! Nu ska vi ta det lite lugnt med grillad kyckling och div. godsaker efter en dag i trädgården med trädsågning och slyröjning... Vildbjörnbär som det ändå aldrig blir några mängder av. Hoppas att även ni fått en fin söndag Bodil och Du!

Ha det riktigt gott! Vi ses i mörrn! - Uffe o Rosita