lördag 11 augusti 2007

Lördag 11/8-07

Varmt och kvalmigt redan på morgonen!
Sked på 80m idag gav :
SA7axi / Benny och dessutom sm7pga/m mellan Malmö och Lund , på väg till golfen i Barsebäck !!

4 kommentarer:

SM7PGA sa...

Tack för ett trevligt QSO Lasse!

Det var vackert! Hade påhälsning av Mickan Parmlid med familj både lördagen och söndagen... Hennes pappa kom fram och tackade för att jag hade tagit så väl hand om döttrarna... Roligt att ens insats uppskattas när det gäller sådana tillställningar. Dessutom Lasse, måste vi ner och spela Masters banan. Har kommit i mycket god kontakt med en kille som känner den som äger stället...

Annars chippade och pitchade jag bara lite vid en av övnings greenerna. Gode tid vad vackert. Området är stooort! Och 8:e ner mot havet är så vackert att man kommer att toppa bollen från tee av ren hänförelse ;-) Säg bara till så åker vi! Serious!

Hoppas du har det bra och inte har allt för stora problem med njurgruset. Ropar varje morgon mellan 07.30 och 07.30 samt 16.15 och 16.30 på 80. Förstår varför du sällan är på då. Kan inte vara roligt att må kass och försöka hålla humöret uppe så tidigt. Man måste ju få vara trött oxo ;-)

Krya på dig och hälsa Bodil så gott!
73 de PE GE AA

SM7CXI / Lasse /LEA sa...

Ja du Uffe !
Vad säger man !
Kört 70 test i kväll , med urdåligt resultat!

SM7PGA sa...

Tråkigt att höra...

Jag kunde inte vara med,eftersom det ser ut som det gör med kablar och nytt, betydligt mindre radio shack. Som om det inte var litet redan från början hi! Däremot börjar det att hämta sig med initiativförmågan nu. Har ju varit trött som en klubbad sill för jämnan. Känns lite som om det äntligen börjar bli en lunk liksom. Inte det att man stannar till och inget gör för att utveckla sig, men jobbet blir mera och mera en fast punkt. Hade förresten tänkt ta en magister i C++ programmering. Är man skruvad eller? ;-)Det och flygcert med jet rating... Då flyger vi till Barsebäck eller Halmstad.. eller kanske till Ullna och unnar oss ett besök på 19:onde.

I morse var jag däremot inte QRV, eftersom Sandra fyller idag. Dessutom jobbade jag hemifrån och i eftermiddags satt jag fast i trafik kö utan antenn på bilen. Drygt!

Hoppas du mår bra annars Lasse!
Vi alla hälsar dig och Bodil så jätte gott!

73 de PE GE AA

SM7CXI / Lasse /LEA sa...

Ja du Uffe ! igen!
Det är litet svårt att läsa en veckas gamla kommentarer!
Försök att hinna ifatt tiden!!
Du ligger nästan en vecka efter i tid! Hi!
Det vore roligt om Du låg en vecka före! Du store entusiast borde väl klara det Hi!
de
cxi